Rob Goossens over sportverslaafde André Hazes: ‘Zag eruit als opgepompte clown’

Rob Goossens over sportverslaafde André Hazes: ‘Zag eruit als opgepompte clown’

Vrijdag 21 oktober 2022 om 10:39

André Hazes geeft in zijn documentaire niet alleen toe dat hij verslaafd was aan drank en drugs, de volkszanger was ook doorgeslagen met sporten. Luuk Ikink en Rob Goossen praten in de BLVD Podcast uitgebreid over de realityserie over het leven van Hazes en ook over deze sportverslaving. "Het was toen een soort opgepompte clown. Het ziet er nu heel raar uit om dat te zien", aldus Goossens.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Rob Goossens over sportverslaafde <em>André Hazes</em>: ‘Zag eruit als opgepompte clown’ André Hazes geeft in zijn documentaire niet alleen toe dat hij verslaafd was aan drank en drugs, de volkszanger was ook doorgeslagen met sporten. Luuk Ikink en Rob Goossen praten in de BLVD Podcast uitgebreid over de realityserie over het leven van Hazes en ook over deze sportverslaving. "Het was toen een soort opgepompte clown. Het ziet er nu heel raar uit om dat te zien", aldus Goossens. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Bridget Maasland reageert in RTL Boulevard op documentaire André Hazes Bekijk deze video » René van der Gijp vertelt over vriendschap met André Hazes: 'Hij trok het leven niet' Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Goossens over sportverslaafde André Hazes: ‘Zag eruit als opgepompte clown’

Actuele video's

Meer actuele video's