LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending

LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een spannend seizoen is het vanavond tijd voor de grote finale van LEGO Masters. De kijkcijfers vielen dit derde seizoen behoorlijk tegen, maar dat zal de hunkering naar de winst voor de overgebleven teams niet minder maken. Alle fragmenten uit deze uitzending LEGO Masters gemist? Finale-bouwwerk begint Sander op te breken Bekijk deze video » Jamai Loman maakt winnaars LEGO Masters 2022 bekend, bekijk de beelden Bekijk deze video » LEGO Masters gemist? Zeemonster van finalisten Tom & Peter stort in elkaar Bekijk deze video » Bekijk de emotionele verrassing voor de LEGO Masters-finalisten Bekijk deze video » Vier miljoen steentjesDe drie allerbeste teams van Nederland en België strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen alle vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in achtentwintig uur het allermooiste bouwwerk van hun leven te bouwen. Over het programmaIn LEGO Masters krijgen deelnemers te kans om de mooiste en meest bijzondere bouwwerken te maken van de beroemde Deense steentjes. Ze krijgen in elke aflevering twee opdrachten en de bouwers die uitblinken in originaliteit en kwaliteit stromen door. De creaties worden beoordeeld door 'Brickmaster' Esmee Kuenen. Bekijk ook LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
LEGO Masters gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na een spannend seizoen is het vanavond tijd voor de grote finale van LEGO Masters. De kijkcijfers vielen dit derde seizoen behoorlijk tegen, maar dat zal de hunkering naar de winst voor de overgebleven teams niet minder maken.

Vier miljoen steentjes
De drie allerbeste teams van Nederland en België strijden om de titel LEGO Masters 2022, een reis naar LEGO House in Denemarken en 25.000 euro. Ze krijgen alle vier miljoen steentjes tot hun beschikking om in achtentwintig uur het allermooiste bouwwerk van hun leven te bouwen.

Over het programma
In LEGO Masters krijgen deelnemers te kans om de mooiste en meest bijzondere bouwwerken te maken van de beroemde Deense steentjes. Ze krijgen in elke aflevering twee opdrachten en de bouwers die uitblinken in originaliteit en kwaliteit stromen door. De creaties worden beoordeeld door 'Brickmaster' Esmee Kuenen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV