NOS WK Voetbal: Duitsland - Japan eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Duitsland - Japan eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS WK Voetbal: Duitsland - Japan eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 13.20 uur voorbeschouwing en om 14.00 uur live verslag van de wedstrijd Duitsland - Japan in Groep E van het WK voetbal in Qatar. De Duitsers zijn altijd een outsider voor de titel, maar ze stuiten in de eerste wedstrijd op het lastige Japan. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv. Groep met SpanjeEr is de Duitsers alles aan gelegen om deze eerste wedstrijd in ieder geval winnend af te sluiten, want in Groep E stuiten ze ook op Spanje. Elk punt is dus welkom voor Duitsland. De ervaren doelman Manuel Neuer is de aanvoerder van de Duitsers, die een ijzersterke selectie meenemen naar Qatar. Opvallend genoeg is daarin ook nog plaats voor oud-PSV'er Mario Götze, die op het WK van 2014 de winnende goal maakte. Geen Honda meerJapan kan op het WK niet meer beschikken over Keisuke Honda, die in 2018 stopte als international. In plaats daarvan zal het team grotendeels gebouwd worden rond sterspeler Takumi Minamino, die furore maakt bij AS Monaco. Achterin zorgt aanvoerder Maya Yoshida voor de organisatie. Ook Ritsu Dōan, voorheen actief voor FC Groningen en PSV, is erbij in Qatar. Bekijk ook Johan Derksen ziet Gianni Infantino staakt-het-vuren in oorlog vragen: 'Wat is die gek joh!' Bekijk deze video » Video: Louis van Gaal opnieuw meester in Engelse taal: "We can come an end" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 23 November 2022 om 14:51

Vanaf 13.20 uur voorbeschouwing en om 14.00 uur live verslag van de wedstrijd Duitsland - Japan in Groep E van het WK voetbal in Qatar. De Duitsers zijn altijd een outsider voor de titel, maar ze stuiten in de eerste wedstrijd op het lastige Japan. Het duel is ook te zien op de livestream via Gids.tv.

Groep met Spanje
Er is de Duitsers alles aan gelegen om deze eerste wedstrijd in ieder geval winnend af te sluiten, want in Groep E stuiten ze ook op Spanje. Elk punt is dus welkom voor Duitsland. De ervaren doelman Manuel Neuer is de aanvoerder van de Duitsers, die een ijzersterke selectie meenemen naar Qatar. Opvallend genoeg is daarin ook nog plaats voor oud-PSV'er Mario Götze, die op het WK van 2014 de winnende goal maakte.

Geen Honda meer
Japan kan op het WK niet meer beschikken over Keisuke Honda, die in 2018 stopte als international. In plaats daarvan zal het team grotendeels gebouwd worden rond sterspeler Takumi Minamino, die furore maakt bij AS Monaco. Achterin zorgt aanvoerder Maya Yoshida voor de organisatie. Ook Ritsu Dōan, voorheen actief voor FC Groningen en PSV, is erbij in Qatar.

Actuele video's

Meer actuele video's