Ongemakkelijk: Daniel begrijpt niet wat loyaliteit en intimiteit is (LLDL)

Ongemakkelijk: Daniel begrijpt niet wat loyaliteit en intimiteit is (LLDL)

Dinsdag 3 januari 2023 om 15:39

In Lang Leve De Liefde vraagt Chantal aan Daniel wat hij belangrijker vindt; loyaliteit of intimiteit, waarop hij antwoord: "Als je met zulke dure woorden praat dan snap ik er niks van." Chantal is met stomheid geslagen en legt hem uit wat het betekent. En nu de vraag; wat vindt hij belangrijker?

Bekijk hieronder de video.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Ongemakkelijk: Daniel begrijpt niet wat loyaliteit en intimiteit is (<em>LLDL</em>) In Lang Leve De Liefde vraagt Chantal aan Daniel wat hij belangrijker vindt; loyaliteit of intimiteit, waarop hij antwoord: "Als je met zulke dure woorden praat dan snap ik er niks van." Chantal is met stomheid geslagen en legt hem uit wat het betekent. En nu de vraag; wat vindt hij belangrijker? Bekijk hieronder de video. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Edwin in Lang Leve De Liefde: 'Ik vind mezelf sexy als ik mijn haar doe' Bekijk deze video » Remco beledigt date in Lang Leve de Liefde: 'Ik dacht wel, stevige tante' Bekijk deze video » Rochelende Bertus krijgt sneer in Lang Leve de Liefde: 'Houd je hand voor je mond, leugenaar!' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's