Update zaak Danny de Munk in Shownieuws: getuigenverhoor achter gesloten deuren op 16 maart

Update zaak Danny de Munk in Shownieuws: getuigenverhoor achter gesloten deuren op 16 maart

Donderdag 9 maart 2023 om 18:50

Update zaak <em>Danny de Munk</em> in <em>Shownieuws:</em> getuigenverhoor achter gesloten deuren op 16 maart In Shownieuws een update van de zaak van Danny de Munk. Donderdag 16 Maart zal de rechter de vrouw horen die Danny beschuldigd heeft van verkrachting. Dit getuigenverhoor zal achter gesloten deuren gebeuren, in tegenstelling tot het verzoek van Danny om dit in het openbaar te laten doen. Vervolging van de gecancelde zanger was al van de baan wegens gebrek aan bewijs. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny de Munk voelt geen blijdschap na uitspraak rechter: "Zoveel kapot gemaakt" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? 'Aanklaagster Danny de Munk moet uit anonimiteit treden' (video) Bekijk deze video » Danny de Munk emotioneel bij terugkeer op tv: 'Soms zit het tegen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

In Shownieuws een update van de zaak van Danny de Munk. Donderdag 16 Maart zal de rechter de vrouw horen die Danny beschuldigd heeft van verkrachting. Dit getuigenverhoor zal achter gesloten deuren gebeuren, in tegenstelling tot het verzoek van Danny om dit in het openbaar te laten doen. Vervolging van de gecancelde zanger was al van de baan wegens gebrek aan bewijs.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's