Lang leve de liefde: Dirk koelt hottub-date af met voetbalpraat

Lang leve de liefde: Dirk koelt hottub-date af met voetbalpraat

Maandag 3 april 2023 om 13:15

In Lang leve de liefde lijkt het een stomende avond te worden tussen Dirk en zijn date, maar helaas voor haar kan hij maar moeilijk zijn gedachten er bij houden. In het stoom van de jacuzzi kan Dirk namelijk maar aan een ding denken, de uitslag van zijn club Feyenoord.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder.

<em>Lang leve de liefde</em>: Dirk koelt hottub-date af met voetbalpraat In Lang leve de liefde lijkt het een stomende avond te worden tussen Dirk en zijn date, maar helaas voor haar kan hij maar moeilijk zijn gedachten er bij houden. In het stoom van de jacuzzi kan Dirk namelijk maar aan een ding denken, de uitslag van zijn club Feyenoord. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook LLDL gemist? Albert belt met vriendinnen tijdens date met Marion: 'Wil je haar even?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: excentrieke 82-jarige broer van BN'er zoekt vriendin Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's