Vandaag Inside: Wordt de koning verlegen van Jutta Leerdam?

Vandaag Inside: Wordt de koning verlegen van Jutta Leerdam?

Zaterdag 22 april 2023 om 11:24

Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af.

In Vandaag Inside liggen de heren dubbel van het lachen over de Koning die lijkt verlegen te worden tijdens een gesprek met de knappe Jutta Leerdam. De koning lijkt zich geen houding aan te kunnen nemen en beweegt nogal klunzig heen en weer. Johan grapt: "Mag ik je nummer?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

<em>Vandaag Inside:</em> Wordt de koning verlegen van <em>Jutta Leerdam</em>? Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af. In Vandaag Inside liggen de heren dubbel van het lachen over de Koning die lijkt verlegen te worden tijdens een gesprek met de knappe Jutta Leerdam. De koning lijkt zich geen houding aan te kunnen nemen en beweegt nogal klunzig heen en weer. Johan grapt: "Mag ik je nummer?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Even Tot Hier: 10 jaar Willem-Alexander Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander krijgt van Nederlanders een 6,5, Máxima een 7,3 Bekijk deze video » Zussen Amalia en Ariane 'crashen the party' in Ahoy Rotterdam (De Telegraaf) Bekijk deze video » Zie: prinsessen Amalia en Ariane achter de schermen bij het Koningsdagconcert Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's