Aron tegen Sanne in Lang Leve De liefde: 'Jij komt laks op mij over'

Aron tegen Sanne in Lang Leve De liefde: 'Jij komt laks op mij over'

Donderdag 18 mei 2023 om 15:59

Is het nou wel of geen match? De avond ervoor lagen Sanne en Aron intens te knuffelen in bed, maar in de ochtend is er iets veranderd. Aron merkt op dat hij Sanne wel iets te laks vindt. "Ik vind je wel aantrekkelijk enzo, maar je komt laks op mij over. Ben je altijd zo?" vraagt Aron. Waarop Sanne snel zegt: "Ja dat denk ik wel." Gaan deze tortelduifjes hun verblijf verlengen?

Aron tegen Sanne in <em>Lang Leve De liefde</em>: 'Jij komt laks op mij over' Is het nou wel of geen match? De avond ervoor lagen Sanne en Aron intens te knuffelen in bed, maar in de ochtend is er iets veranderd. Aron merkt op dat hij Sanne wel iets te laks vindt. "Ik vind je wel aantrekkelijk enzo, maar je komt laks op mij over. Ben je altijd zo?" vraagt Aron. Waarop Sanne snel zegt: "Ja dat denk ik wel." Gaan deze tortelduifjes hun verblijf verlengen? Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Kat verstoort romantisch moment tussen Stefan en Kimberly in Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Sakura is klaar met Giel in Lang Leve De Liefde: 'Je bent DOM!' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: een vibrerende tongpiercing? Bekijk deze video »
TV :
Aron tegen Sanne in Lang Leve De liefde: 'Jij komt laks op mij over'

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's