Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers?

Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers?

In de film Avengers: Endgame komen alle superhelden van Marvel nog een keer bij elkaar om te strijden tegen Thanos. De vraag is of de film het einde van een tijdperk is. Zit er nog meer in het vat?

'Stel dat we verliezen?'
Acteur Robert Downey jr., die Tony Stark (oftewel Iron Man) vertolkt, werpt meteen de knuppel in het hoenderhok: 'Stel je voor dat onze helden voor de eerste keer verliezen.' Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt: de acteurs zelf geven geen antwoord op de vraag of dit het einde van de Avengers is. Superfan Brainpower is er van overtuigd dat er nog meer Marvel-films komen.

Lees hier de recensie van Avengers: Endgame door Gids.tv.

Betekent <em>Avengers: Endgame</em> het einde van de Avengers? In de film Avengers: Endgame komen alle superhelden van Marvel nog een keer bij elkaar om te strijden tegen Thanos. De vraag is of de film het einde van een tijdperk is. Zit er nog meer in het vat? Avengers: Endgame, dit zijn de reacties van de sterren Bekijk deze video » 'Stel dat we verliezen?'Acteur Robert Downey jr., die Tony Stark (oftewel Iron Man) vertolkt, werpt meteen de knuppel in het hoenderhok: 'Stel je voor dat onze helden voor de eerste keer verliezen.' Hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt: de acteurs zelf geven geen antwoord op de vraag of dit het einde van de Avengers is. Superfan Brainpower is er van overtuigd dat er nog meer Marvel-films komen. Lees hier de recensie van Avengers: Endgame door Gids.tv.
TV :
Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Betekent Avengers: Endgame het einde van de Avengers? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier