Zien: Marcel ergert zich aan de koopjes mensen: 'Dat voor een paar centen'

Zien: Marcel ergert zich aan de koopjes mensen: 'Dat voor een paar centen'

Zaterdag 1 juli 2023 om 16:15

Zien: <em>Marcel</em> ergert zich aan de koopjes mensen: 'Dat voor een paar centen' Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van vrijdag 30 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl. De accijnzen zijn omhoog gegaan en dat merkt iedereen meteen. De benzine prijs is een paar cent omhoog gegaan, je betaalt meer huur en er is nu ook een belasting op wegwerpverpakkingen. Lange rijen waren er door het land heen afgelopen vrijdag. Iedereen wou nog even meepikken van de 'normale' benzineprijs. Marcel van Roosmalen is niet bepaald fan van deze mensen. Marcel & Gijs was iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Marcel van Roosmalen’s rijexamen-trauma's keren terug! Bekijk deze video » Tijs van den Brink openhartig in Marcel & Gijs over zijn angsten Bekijk deze video » Zien: Marcel over mogelijk alcoholverbod in sportkantines Bekijk deze video » Komt er een vervolg op de talkshow Marcel & Gijs? 'Gefeliciteerd!' Bekijk deze video » Marcel is totaal geen wielrenliefhebber, 'een hele domme sport!' (Marcel & Gijs) Bekijk deze video » Jeroen Pauw: ''Is het koningschap wel het beste voor je kinderen?'' Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen tijdens laatste Marcel & Gijs: 'Eindelijk afgelopen!' (video) Bekijk deze video » Zien: dit waren de hoogtepunten van Marcel & Gijs! Bekijk deze video »
TV :

Hierboven zie je een fragment van Marcel & Gijs van vrijdag 30 juni. Je kan de hele uitzending van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv of KIJK.nl.

De accijnzen zijn omhoog gegaan en dat merkt iedereen meteen. De benzine prijs is een paar cent omhoog gegaan, je betaalt meer huur en er is nu ook een belasting op wegwerpverpakkingen. Lange rijen waren er door het land heen afgelopen vrijdag. Iedereen wou nog even meepikken van de 'normale' benzineprijs. Marcel van Roosmalen is niet bepaald fan van deze mensen.

Marcel & Gijs was iedere werkdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marcel & Gijs terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's