Zien: Noa staat in Hazeldonk, vakantie drukte begint al vroeg

Zien: Noa staat in Hazeldonk, vakantie drukte begint al vroeg

Zaterdag 15 juli 2023 om 12:00

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Noa staat in <em>Hazeldonk</em>, vakantie drukte begint al vroeg Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 14 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Noa Vahle staat in het altijd gezellige Hazeldonk om vakantiegangers eens goed te ondervragen. Zaterdag begint de grote uittocht richting nog warmere plekken, zoals de recordwarmte in Italië, en gaan we oud-Hollands in de file staan met zijn allen. Noa vraagt de vakantiegangers over de recordhittes in Zuid-Europa. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Estavana Polman tikt Rutger Castricum op de vingers in De Oranjezomer: 'Nu doe je lelijk' Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Jan Joost van Gangelen ontvangt boete van 259 euro Bekijk deze video » Rutger Castricum dolt met mensen in het publiek De Oranjezomer: 'Oude taarten' Bekijk deze video » Oranjezomer-tafel velt kritisch oordeel over politieke carrière Sigrid Kaag: 'Niet zo geschikt' Bekijk deze video » Noa Vahle gaat over haar nek door wielren gelletje in De Oranjezomer: 'Dit is zoet' Bekijk deze video » Jan Joost van Gangelen haalt uit naar Chris Woerts: '80 procent wat hij zegt is niet waar' Bekijk deze video »
TV :

Noa Vahle staat in het altijd gezellige Hazeldonk om vakantiegangers eens goed te ondervragen. Zaterdag begint de grote uittocht richting nog warmere plekken, zoals de recordwarmte in Italië, en gaan we oud-Hollands in de file staan met zijn allen. Noa vraagt de vakantiegangers over de recordhittes in Zuid-Europa.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's