Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Casa Di Beau: Thomas Dekker en Saskia Noort

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdagavond ontvangt Beau van Erven Dorens weer twee bekende Nederlanders in zijn villa in Italië. De presentator gaat deze keer het gesprek aan met Thomas Dekker en Saskia Noort. Alle fragmenten uit deze uitzending Donderdag in Casa Di Beau: Thomas Dekker openhartig over Spaanse dopingsarts Bekijk deze video » Wielrenner en schrijfsterIn deze vierde aflevering komen de voormalige profwielrenner en schrijfster op bezoek. Samen met Beau gaan ze op pad in Italië, zo leren ze elkaar beter kennen. Thomas heeft een bewogen wielercarrière achter de rug, en Saskia heeft een enorm aantal bestsellers op haar naam staan. Wat voor gesprekken brengen deze ervaringen tot stand? VillaEerder verwelkomde Beau bekende Nederlanders in zijn luxe villa in Lago di Beau en Isola di Beau. In de eerste afleveringen van Casa di Beau waren onder anderen Holly Mae Brood en Kees van der Spek te gast.
Uitzending :
Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Donderdagavond ontvangt Beau van Erven Dorens weer twee bekende Nederlanders in zijn villa in Italië. De presentator gaat deze keer het gesprek aan met Thomas Dekker en Saskia Noort.

Wielrenner en schrijfster
In deze vierde aflevering komen de voormalige profwielrenner en schrijfster op bezoek. Samen met Beau gaan ze op pad in Italië, zo leren ze elkaar beter kennen. Thomas heeft een bewogen wielercarrière achter de rug, en Saskia heeft een enorm aantal bestsellers op haar naam staan. Wat voor gesprekken brengen deze ervaringen tot stand?

Villa
Eerder verwelkomde Beau bekende Nederlanders in zijn luxe villa in Lago di Beau en Isola di Beau. In de eerste afleveringen van Casa di Beau waren onder anderen Holly Mae Brood en Kees van der Spek te gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV