Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de zevende aflevering van Casa di Beau krijgt presentator Beau van Erven Dorens actrice en presentatrice Angela Schijf en zanger en presentator Jaap Reesema te gast. Zij voeren een goed gesprek in de villa van Beau. EetstoornisAngela Schijf is de laatste tijd weer veelvuldig op televisie te zien. Na het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht was ze te zien in de live musical adaptatie van Dagboek van een herdershond én in een veelbesproken aflevering van De geknipte gast, waarin ze vertelde dat een eetstoornis haar leven lang beheerst heeft. Daar zal het in deze aflevering dan waarschijnlijk ook wel even over gaan. OvergewichtJaap Reesema zet ook de eerste stappen in de villa van Beau in Toscane. De zanger en presentator van het programma DNA Singers op RTL 4 kampte ook een groot deel van zijn leven met lichamelijk ongemak, namelijk overgewicht. Hierdoor had hij een laag zelfbeeld die hij maar lastig kon veranderen. Bekijk ook André Hazes constateert in Casa Di Beau iets treurigs over zijn familiefoto's Bekijk deze video » André Hazes: 'Hierom trek ik niet in bij Monique' (Casa di Beau) Bekijk deze video »
Uitzending :
Casa Di Beau gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 12 oktober 2023 om 22:00

In de zevende aflevering van Casa di Beau krijgt presentator Beau van Erven Dorens actrice en presentatrice Angela Schijf en zanger en presentator Jaap Reesema te gast. Zij voeren een goed gesprek in de villa van Beau.

Eetstoornis
Angela Schijf is de laatste tijd weer veelvuldig op televisie te zien. Na het nieuwe seizoen van Flikken Maastricht was ze te zien in de live musical adaptatie van Dagboek van een herdershond én in een veelbesproken aflevering van De geknipte gast, waarin ze vertelde dat een eetstoornis haar leven lang beheerst heeft. Daar zal het in deze aflevering dan waarschijnlijk ook wel even over gaan.

Overgewicht
Jaap Reesema zet ook de eerste stappen in de villa van Beau in Toscane. De zanger en presentator van het programma DNA Singers op RTL 4 kampte ook een groot deel van zijn leven met lichamelijk ongemak, namelijk overgewicht. Hierdoor had hij een laag zelfbeeld die hij maar lastig kon veranderen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Casa di Beau

Actuele video's

Meer actuele video's