Video: uitverkochte Ziggo Dome verwelkomt Acda en De Munnik na pauze van acht jaar

Video: uitverkochte Ziggo Dome verwelkomt Acda en De Munnik na pauze van acht jaar

Vrijdag 27 oktober 2023 om 18:39

Na acht jaar afwezigheid zijn Acda en De Munnik weer terug. Ze hebben een nieuw album uitgebracht en zijn gisteravond met een reeks concerten in de Ziggo Dome van start gegaan.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: uitverkochte <em>Ziggo Dome</em> verwelkomt <em>Acda en De Munnik</em> na pauze van acht jaar Na acht jaar afwezigheid zijn Acda en De Munnik weer terug. Ze hebben een nieuw album uitgebracht en zijn gisteravond met een reeks concerten in de Ziggo Dome van start gegaan. Tekst gaat verder onder de video. Ziggo DomeDe Ziggo Dome in Amsterdam is maar liefst zes keer uitverkocht voor de concertreeks van Acda en De Munnik. Over hun verrassende comeback zeggen ze met humor: "Voor hetzelfde geld dachten mensen: ik was eigenlijk wel blij dat ze ermee waren opgehouden." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Acda & De Munnik herenigd op het podium tijdens aftrap Ziggo Dome-concerten (video) Bekijk deze video » Docuserie Acda en De Munnik: woorden van een ander start vrijdag: bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Video: uitverkochte Ziggo Dome verwelkomt Acda en De Munnik na pauze van acht jaar

Ziggo Dome
De Ziggo Dome in Amsterdam is maar liefst zes keer uitverkocht voor de concertreeks van Acda en De Munnik. Over hun verrassende comeback zeggen ze met humor: "Voor hetzelfde geld dachten mensen: ik was eigenlijk wel blij dat ze ermee waren opgehouden."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's