Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is vanavond Halloween, maar om even lekker te griezelen hoef je geen horrorfilm aan te zetten: bij Bureau Rotterdam kun je vanavond ook een zeer geheimzinnige en griezelige situatie verwachten... Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de gevaarlijke speurtocht in kelder in Bureau Rotterdam (video) Bekijk deze video » NeergestokenHet politiekoppel Wouter en Lindsey belanden in een geheimzinnige situatie waarbij iemand neergestoken is. Maar door wie? En gaan ze daar gedurende de aflevering misschien achter komen? Moeilijke automobilistNadia en Joyce willen een drugstest afnemen bij een automobilist, maar die maakt het hen extreem moeilijk. Samen met agenten Andrea en Alex is Ewout ter plaatse bij een mogelijke fietsendief. En Keashia en Brian schieten een vrouw te hulp die te veel drugs op heeft. Bekijk ook Bureau Rotterdam: met een flinke slok naar een onschuldige kinderverjaardag?! Bekijk deze video » Bureau Rotterdam: Drijft er een hoofd in het water? Bekijk deze video »
Uitzending :
Bureau Rotterdam gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 31 oktober 2023 om 22:00

Het is vanavond Halloween, maar om even lekker te griezelen hoef je geen horrorfilm aan te zetten: bij Bureau Rotterdam kun je vanavond ook een zeer geheimzinnige en griezelige situatie verwachten...

Neergestoken
Het politiekoppel Wouter en Lindsey belanden in een geheimzinnige situatie waarbij iemand neergestoken is. Maar door wie? En gaan ze daar gedurende de aflevering misschien achter komen?

Moeilijke automobilist
Nadia en Joyce willen een drugstest afnemen bij een automobilist, maar die maakt het hen extreem moeilijk. Samen met agenten Andrea en Alex is Ewout ter plaatse bij een mogelijke fietsendief. En Keashia en Brian schieten een vrouw te hulp die te veel drugs op heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bureau Rotterdam

Actuele video's

Meer actuele video's