'Cybermannetje' in Vandaag Inside: 'Niemand kent mijn naam meer' (video)

'Cybermannetje' in Vandaag Inside: 'Niemand kent mijn naam meer' (video)

Woensdag 8 november 2023 om 08:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

'Cybermannetje' in <em>Vandaag Inside</em>: 'Niemand kent mijn naam meer' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dave Maasland, die aan de bar bij Vandaag Inside steevast ‘cybermannetje’ wordt genoemd, wordt overal waar hij komt geconfronteerd met zijn nieuwe bijnaam. Gelukkig kan hij zich wel vinden in de geuzentitel die de heren hebben bedacht. 'Maar niemand kent mijn naam meer. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Dave Maasland, die aan de bar bij Vandaag Inside steevast ‘cybermannetje’ wordt genoemd, wordt overal waar hij komt geconfronteerd met zijn nieuwe bijnaam. Gelukkig kan hij zich wel vinden in de geuzentitel die de heren hebben bedacht. 'Maar niemand kent mijn naam meer.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's