Sigrid Kaag over verkiezingswinst Geert Wilders: 'Slag in gezicht democratie' (video)

Sigrid Kaag over verkiezingswinst Geert Wilders: 'Slag in gezicht democratie' (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 18:36

Sigrid Kaag over verkiezingswinst <em>Geert Wilders</em>: 'Slag in gezicht democratie' (video) Sigrid Kaag heeft zich kritisch uitgelaten over de 'mildere' toon van Geert Wilders in de afgelopen weken. 'Zijn stijl, zijn politieke verdienmodel is aantijgen, beschuldigen en demoniseren van anderen. Dan heeft hij een lange weg te gaan om echt milder te worden. (...) Iemand verandert niet van de ene op de andere dag.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte wil niet reageren op verkiezingswinst PVV: 'Ik zeg even helemaal niks' (video) Bekijk deze video » Video: Greenpeace gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje' Bekijk deze video » Hoe kijkt Willem-Alexander naar overwinning Geert Wilders? 'Ze gaan theedrinken' (video) Bekijk deze video » Geert Wilders enorm teleurgesteld in VVD: 'Zonder een minuut te hebben onderhandeld' Bekijk deze video »
TV :
Sigrid Kaag over verkiezingswinst Geert Wilders: 'Slag in gezicht democratie' (video)

Sigrid Kaag heeft zich kritisch uitgelaten over de 'mildere' toon van Geert Wilders in de afgelopen weken. 'Zijn stijl, zijn politieke verdienmodel is aantijgen, beschuldigen en demoniseren van anderen. Dan heeft hij een lange weg te gaan om echt milder te worden. (...) Iemand verandert niet van de ene op de andere dag.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's