Dubbeldate in Lang Leve de Liefde: is seksleven Esther een verboden onderwerp? (video)

Dubbeldate in Lang Leve de Liefde: is seksleven Esther een verboden onderwerp? (video)

Vrijdag 19 januari om 15:28

Dubbeldate in <em>Lang Leve de Liefde</em>: is seksleven Esther een verboden onderwerp? (video) De vrienden, Jaap en Hans, en de vriendinnen Esther en Martine gaan tegelijkertijd op date in Lang Leve de Liefde. Tijdens het avondeten komen ze samen om elkaar beter te leren kennen en te gourmetten. De avond kan beginnen als er is geproost, maar Jaap doet dit met een leeg glas. Hij krijgt een dilemma voorgeschoteld: liever zeven jaar geen seks of slechte seks? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang leve de liefde: Danino kiest opmerkelijk woord om persoonlijkheid te omschrijven Bekijk deze video » Nieuwe videoclip Ammar: 'Te makkelijk verliefd' Bekijk deze video » Esther: 'Ik ben a-romantisch en wil geen picknick op de grond' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :

De vrienden, Jaap en Hans, en de vriendinnen Esther en Martine gaan tegelijkertijd op date in Lang Leve de Liefde. Tijdens het avondeten komen ze samen om elkaar beter te leren kennen en te gourmetten. De avond kan beginnen als er is geproost, maar Jaap doet dit met een leeg glas. Hij krijgt een dilemma voorgeschoteld: liever zeven jaar geen seks of slechte seks?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's