Kees Stevens (man van John de Bever) kaal op theaterfoto: 'Grappig maar ook respectloos'

Kees Stevens (man van John de Bever) kaal op theaterfoto: 'Grappig maar ook respectloos'

Maandag 29 januari om 11:51

Er is een bijzondere (gefotoshopte) foto verschenen van Kees Stevens, de man van John de Bever, die bij theaters hangt: 'Zijn haargrens is nogal wat opgeschoven', vertelt Bart Ettekoven. Kees heeft in het verleden uitgebreid verslag gedaan van zijn haartransplantatie maar op de foto is zijn oorspronkelijke coupe nogal overdreven.

'Beetje respectloos'
Wat vindt de sympathieke Brabander er zelf van? 'Iemand heeft dus geknutseld en dit zo verzonden. Ik moet daar echt vreselijk om lachen maar aan de andere kant vind ik het ook wel een beetje respectloos.'

Bekijk de betreffende foto's en de reactie van Kees hieronder, in het fragment van Shownieuws

Kees Stevens (man van <em>John de Bever</em>) kaal op theaterfoto: 'Grappig maar ook respectloos' Er is een bijzondere (gefotoshopte) foto verschenen van Kees Stevens, de man van John de Bever, die bij theaters hangt: 'Zijn haargrens is nogal wat opgeschoven', vertelt Bart Ettekoven. Kees heeft in het verleden uitgebreid verslag gedaan van zijn haartransplantatie maar op de foto is zijn oorspronkelijke coupe nogal overdreven. 'Beetje respectloos'Wat vindt de sympathieke Brabander er zelf van? 'Iemand heeft dus geknutseld en dit zo verzonden. Ik moet daar echt vreselijk om lachen maar aan de andere kant vind ik het ook wel een beetje respectloos.' Bekijk de betreffende foto's en de reactie van Kees hieronder, in het fragment van Shownieuws Bekijk ook Waarom verliet Duncan Laurence Paradiso zo snel en wat zegt zijn management hierover? (Shownieuws) Bekijk deze video » Metamorfose Maxime Meiland: 'Nogal een verschil!' (Shownieuws) Bekijk deze video » Instagram gaat los op 'verwarde' Ruud de Wild op blote voeten: "Die spoort niet" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's