Belgische thriller Pandore start donderdag op NPO 3: bekijk de trailer

Belgische thriller Pandore start donderdag op NPO 3: bekijk de trailer

Maandag 8 april om 15:15

Vanaf donderdag kun je bij NPO 3 kijken naar de Belgische thriller Pandore. Het verhaal speelt zich af in Brussel, twee maanden voor de federale verkiezingen. Een tragische aanval op een jonge activiste, zet een reeks gebeurtenissen in gang die het leven van een onderzoeksrechter, een politicus en een journalist overhoopgooit. Rechter Claire Delval ontdekt dat haar vader betrokken is bij een corruptiezaak die zij al jaren onderzoekt.

Pandore is vanaf donderdag 11 april wekelijks om 21.55 uur te zien op NPO 3. Bekijk de trailer van Pandore in de video hieronder.

Belgische thriller <em>Pandore</em> start donderdag op NPO 3: bekijk de trailer Vanaf donderdag kun je bij NPO 3 kijken naar de Belgische thriller Pandore. Het verhaal speelt zich af in Brussel, twee maanden voor de federale verkiezingen. Een tragische aanval op een jonge activiste, zet een reeks gebeurtenissen in gang die het leven van een onderzoeksrechter, een politicus en een journalist overhoopgooit. Rechter Claire Delval ontdekt dat haar vader betrokken is bij een corruptiezaak die zij al jaren onderzoekt. Pandore is vanaf donderdag 11 april wekelijks om 21.55 uur te zien op NPO 3. Bekijk de trailer van Pandore in de video hieronder. Grey’s Anatomy seizoen 20 vanaf 16 april op Net5: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Voorproefje GTST voor april: Laura laat iedereen schrikken en Richard wil wraak Bekijk deze video » Liefde voor het landgoed start vrijdag op NPO 1: bekijk hier eerste beelden Bekijk deze video »
Trailer :
Belgische thriller Pandore start donderdag op NPO 3: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's