Mick Jagger danst weer als vanouds na hartoperatie

Mick Jagger danst weer als vanouds na hartoperatie

Het gaat weer goed met Mick Jagger, dat laat de zanger blijken op Instagram. De Rolling Stones-zanger danst uitbundig in een video, pas geleden werd hij nog geopereerd aan zijn hart.

Moves Like Jagger
The Rolling Stones moesten de afgelopen maanden 17 optredens afzeggen, omdat Jagger onder het mes moest. Er is een hartklep vervangen, al snel na de operatie liet de zanger weten dat het weer goed met hem ging. En nu bevestigt hij dit bericht met beelden van zijn legendarische moves in onderstaande video.


<em>Mick Jagger</em> danst weer als vanouds na hartoperatie Het gaat weer goed met Mick Jagger, dat laat de zanger blijken op Instagram. De Rolling Stones-zanger danst uitbundig in een video, pas geleden werd hij nog geopereerd aan zijn hart. Moves Like JaggerThe Rolling Stones moesten de afgelopen maanden 17 optredens afzeggen, omdat Jagger onder het mes moest. Er is een hartklep vervangen, al snel na de operatie liet de zanger weten dat het weer goed met hem ging. En nu bevestigt hij dit bericht met beelden van zijn legendarische moves in onderstaande video. Mick Jagger cancelt concerten Rolling Stones vanwege gezondheidsproblemen Bekijk deze video » The Voice Kids gemist: Sam zingt Paint It Black in The Sing Off Bekijk deze video »

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mick Jagger danst weer als vanouds na hartoperatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier