KNVB wil vrouwenvoetbal naar hoger niveau tillen én prominenter maken

KNVB wil vrouwenvoetbal naar hoger niveau tillen én prominenter maken

KNVB wil vrouwenvoetbal naar hoger niveau tillen én prominenter maken De Nederlandse voetbalbond KNVB wil het vrouwenvoetbal prominenter in beeld brengen. Ze brengen een actieplan uit, waarin wordt geprobeerd meer spelers, trainers, scheidsrechters en bestuurders van het vrouwelijk geslacht aan de bond te koppelen. Bij het aantal vrouwelijke arbiters slaagt maar 1% voor de opleiding. KNVB wil het opleidingaanbod voor vrouwen optimaliseren, een echte topsportomgeving creëren en werken aan een nog sterkere vrouwen-Eredivisie. Volg de WK-avonturen van de OranjeLeeuwinnen hier op Gids.tv. Jan Smit en John de Bever zingen lied voor Oranje Leeuwinnen Bekijk deze video » Eerste OranjeLeeuwinnen over het huidige WK-team: "Wat zijn ze goed, he?" Bekijk deze video »
Voetbal :
KNVB wil vrouwenvoetbal naar hoger niveau tillen én prominenter maken

De Nederlandse voetbalbond KNVB wil het vrouwenvoetbal prominenter in beeld brengen. Ze brengen een actieplan uit, waarin wordt geprobeerd meer spelers, trainers, scheidsrechters en bestuurders van het vrouwelijk geslacht aan de bond te koppelen.

Bij het aantal vrouwelijke arbiters slaagt maar 1% voor de opleiding. KNVB wil het opleidingaanbod voor vrouwen optimaliseren, een echte topsportomgeving creëren en werken aan een nog sterkere vrouwen-Eredivisie.

Volg de WK-avonturen van de OranjeLeeuwinnen hier op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op KNVB wil vrouwenvoetbal naar hoger niveau tillen én prominenter maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV