Vrouwen in opstand tegen Harvey Weinstein in documentaire Untouchable

Vrouwen in opstand tegen Harvey Weinstein in documentaire Untouchable

Vrouwen in opstand tegen Harvey Weinstein in documentaire Untouchable In de documentaire Untouchable doen slachtoffers van Harvey Weinstein hun verhaal. Verschillende vrouwen spreken zich uit tegen de filmproducent, die ervan wordt verdacht vrouwen seksueel te hebben lastiggevallen en geïntimideerd. Gevolgen voor vrouwenBij de talkshow M wordt in bovenstaande video deze documentaire besproken, onderwerpen van gesprek zijn onder meer de verschillende belangen en de gevolgen voor de vrouwen die in de openbaarheid zijn getreden. De documentaire is vanaf 20 juni te zien in verschillende bioscopen. M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Harvey Weinstein betrapt op video Bekijk deze video » De opzienbarende opmars van Ronan Farrow Bekijk deze video »
Entertainment :

In de documentaire Untouchable doen slachtoffers van Harvey Weinstein hun verhaal. Verschillende vrouwen spreken zich uit tegen de filmproducent, die ervan wordt verdacht vrouwen seksueel te hebben lastiggevallen en geïntimideerd.

Gevolgen voor vrouwen
Bij de talkshow M wordt in bovenstaande video deze documentaire besproken, onderwerpen van gesprek zijn onder meer de verschillende belangen en de gevolgen voor de vrouwen die in de openbaarheid zijn getreden. De documentaire is vanaf 20 juni te zien in verschillende bioscopen.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrouwen in opstand tegen Harvey Weinstein in documentaire Untouchable of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV