Afellay terug bij PSV: "Mooie kans na tegenslag"

Afellay terug bij PSV: "Mooie kans na tegenslag"

Afellay terug bij PSV: "Mooie kans na tegenslag" De bekende profvoetballer Ibrahim Afellay keert na een periode van acht jaar weer terug bij PSV. Hij tekent een contract voor één jaar en is dolblij met de kans die hij krijgt: "Het voelt goed hier weer aan de slag te gaan." BlessuresAfellay kwam de afgelopen jaren weinig aan spelen toe vanwege diverse blessures. Het is dan ook bijzonder dat hij, in de herfst van zijn carrière, toch weer terug mag komen bij een topclub als PSV. "Ik heb hier vijftien jaar van mijn leven doorgebracht en de mentaliteit die hier heerst past bij mij. In de voorbije maanden heb ik dat weer ervaren. Na jaren van tegenslag is het mooi om juist bij PSV deze kans te krijgen. Het voelt goed om hier weer aan de slag te gaan", aldus de speler op de website van de Eindhovense club. Bekijk ook Patty Brard bezoekt concert Spice Girls Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is geïrriteerd en chagrijnig Bekijk deze video » Marijke Helwegen trekt pruik af voor ogen publiek Bekijk deze video »
Sport :

De bekende profvoetballer Ibrahim Afellay keert na een periode van acht jaar weer terug bij PSV. Hij tekent een contract voor één jaar en is dolblij met de kans die hij krijgt: "Het voelt goed hier weer aan de slag te gaan."

Blessures
Afellay kwam de afgelopen jaren weinig aan spelen toe vanwege diverse blessures. Het is dan ook bijzonder dat hij, in de herfst van zijn carrière, toch weer terug mag komen bij een topclub als PSV. "Ik heb hier vijftien jaar van mijn leven doorgebracht en de mentaliteit die hier heerst past bij mij. In de voorbije maanden heb ik dat weer ervaren. Na jaren van tegenslag is het mooi om juist bij PSV deze kans te krijgen. Het voelt goed om hier weer aan de slag te gaan", aldus de speler op de website van de Eindhovense club.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Afellay terug bij PSV: "Mooie kans na tegenslag" of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: PSV, tegenslag, herfst, blessures, contract, ibrahim afellay, middenvelder, afellay, vreemd, ibrahim, dolblij, video


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV