Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes

Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes

<em>Maarten van der Weijden</em> krijgt tijdens <em>Elfstedenzwemtocht</em> gezelschap van jonge broertjes Op vrijdag 21 juni zal Maarten van der Weijden om 17.00 uur beginnen aan zijn tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend te volbrengen, in de hoop veel geld op te halen voor kankerbestrijding. Het eerste deel krijgt hij gezelschap van de broertjes Moos (10) en Deen (8), die meezwemmen omdat hun zusje Puck (6) ook kanker heeft. Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn. Maarten van der Weijden: 'Elfstedentocht gaat veel pijn doen' Bekijk deze video » Coach Maarten van der Weijden vertelt waar de Elfsteden-zwemtocht vorig jaar fout ging Bekijk deze video » Maarten van der Weijden wil veel geld ophalen voor kankerbestrijding: "Kanker is shit" Bekijk deze video »
Zwemmen :
Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes

Op vrijdag 21 juni zal Maarten van der Weijden om 17.00 uur beginnen aan zijn tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend te volbrengen, in de hoop veel geld op te halen voor kankerbestrijding. Het eerste deel krijgt hij gezelschap van de broertjes Moos (10) en Deen (8), die meezwemmen omdat hun zusje Puck (6) ook kanker heeft.

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. De start op 21 juni in Leeuwarden wordt live uitgezonden bij NPO 1 en er zal een livestream op Gids.tv te zien zijn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maarten van der Weijden krijgt tijdens Elfstedenzwemtocht gezelschap van jonge broertjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV