Heftige beelden vliegtuigcrash Hawaii: 9 dodelijke slachtoffers

Heftige beelden vliegtuigcrash Hawaii: 9 dodelijke slachtoffers

Heftige beelden vliegtuigcrash Hawaii: 9 dodelijke slachtoffers Bij een vliegtuigcrash in de Amerikaanse staat Hawaii zijn zaterdag alle negen inzittenden van een vliegtuig om het leven gekomen. Het tweemotorige vliegtuig stortte neer in de buurt van de luchthaven Dillingham Airfield. OorzaakDe oorzaak van de crash is nog niet duidelijk. Volgens CNN werd het toestel gebruikt voor een zogenaamde skydive-excursie toen het helemaal mis ging. Bekijk de heftige beelden van de rampplek hierboven. Bekijk ook Heftige beelden vanuit brandend vliegtuig Rusland Bekijk deze video » Drama in Willemstad: twee personen overleden bij ongeluk met sportvliegtuigjes Bekijk deze video »
Nieuws

Bij een vliegtuigcrash in de Amerikaanse staat Hawaii zijn zaterdag alle negen inzittenden van een vliegtuig om het leven gekomen. Het tweemotorige vliegtuig stortte neer in de buurt van de luchthaven Dillingham Airfield.

Oorzaak
De oorzaak van de crash is nog niet duidelijk. Volgens CNN werd het toestel gebruikt voor een zogenaamde skydive-excursie toen het helemaal mis ging. Bekijk de heftige beelden van de rampplek hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden vliegtuigcrash Hawaii: 9 dodelijke slachtoffers of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ramp, hawaii, vliegtuig, vliegtuigcrash, crash, twin, toestel, luchthaven, cnn, honolulu, skydive, rampplek, plane, oorzaak

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.