Bekijk trailer Charlie's Angels

Bekijk trailer Charlie's Angels

Bekijk trailer <em>Charlie's Angels</em> Er komt weer een nieuwe versie van Charlie's Angels aan. Na de iconische tv-serie uit de jaren tachtig (met onder anderen Farrah Fawcett) en de films van begin deze eeuw (met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu) is het nu de beurt aan Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Bekijk de spectaculaire trailer hierboven. Charlie's Angels is vanaf 14 november te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk trailer van de film Wat Is Dan Liefde Bekijk deze video » Bekijk trailer van film The Good Liar met Helen Mirren en Ian McKellen Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer Charlie's Angels

Er komt weer een nieuwe versie van Charlie's Angels aan. Na de iconische tv-serie uit de jaren tachtig (met onder anderen Farrah Fawcett) en de films van begin deze eeuw (met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu) is het nu de beurt aan Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Bekijk de spectaculaire trailer hierboven.

Charlie's Angels is vanaf 14 november te zien in de Nederlandse bioscoop.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Charlie's Angels of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier