Bizarre beelden van dodelijke steekpartij in Amsterdam

Bizarre beelden van dodelijke steekpartij in Amsterdam

Bizarre beelden van dodelijke steekpartij in Amsterdam Op bovenstaande beelden is te zien hoe een 29-jarige Antilliaanse Nederlander neergestoken wordt. De politie wist vrijdagmiddag al een verdachte op te pakken die vast zit in ‘beperkingen’. De 49-jarige verdachte Glen S. mag alleen zijn advocaat spreken. S. heeft een fors strafblad, onder andere voor geweld. De steekpartij gebeurde afgelopen donderdag op klaarlichte dag op de Warmoesstraat in Amsterdam. Op deze bewakingsbeelden is te zien hoe dader en slachtoffer heen en weer rennen over de straat en de dader meerdere steekbewegingen maakte, waarna het slachtoffer in elkaar zakte. Interview met wandelaar die doodgestoken slachtoffers in Heerlen vond Bekijk deze video » Schokkende beelden getoond tijdens rechtszaak Malek F. Bekijk deze video »
Nieuws :

Op bovenstaande beelden is te zien hoe een 29-jarige Antilliaanse Nederlander neergestoken wordt. De politie wist vrijdagmiddag al een verdachte op te pakken die vast zit in ‘beperkingen’. De 49-jarige verdachte Glen S. mag alleen zijn advocaat spreken. S. heeft een fors strafblad, onder andere voor geweld.

De steekpartij gebeurde afgelopen donderdag op klaarlichte dag op de Warmoesstraat in Amsterdam. Op deze bewakingsbeelden is te zien hoe dader en slachtoffer heen en weer rennen over de straat en de dader meerdere steekbewegingen maakte, waarna het slachtoffer in elkaar zakte.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden van dodelijke steekpartij in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, politie, internet, verdachte, almere, belediging, nederlander, dader, advocaat, drugs, steekpartij, botsing, fiets, neergestoken, rennen, bewakingsbeelden, slachtoffer, redden, strafblad, getuigen, video, Geweld, mes, straat, verkocht

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.