Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019

Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019

Annemiek van Vleuten heeft zondag (14 juli) haar tweede Giro Rosa op rij veiliggesteld. De Nederlandse van Mitchelton-Scott kwam in de slotetappe niet meer in de problemen. Landgenoot Anna van der Breggen pakt het zilver.

De 36-jarige kopvrouw van de Australische ploeg is ontzettend blij met de eindzege: "Ik voelde mij deze keer nog beter dan vorig jaar. Met dank aan mijn ploeg, want in zo'n etappekoers moet je het met zijn allen doen."

Dagzege zondag
De dagzege in de vlakke rit tussen San Vito al Tagliamento en Udine ging naar drievoudig eindwinnares Marianne Vos, die al voor de vierde keer een rit wint in deze editie van de Giro Rosa.

Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019 Annemiek van Vleuten heeft zondag (14 juli) haar tweede Giro Rosa op rij veiliggesteld. De Nederlandse van Mitchelton-Scott kwam in de slotetappe niet meer in de problemen. Landgenoot Anna van der Breggen pakt het zilver. De 36-jarige kopvrouw van de Australische ploeg is ontzettend blij met de eindzege: "Ik voelde mij deze keer nog beter dan vorig jaar. Met dank aan mijn ploeg, want in zo'n etappekoers moet je het met zijn allen doen." Dagzege zondagDe dagzege in de vlakke rit tussen San Vito al Tagliamento en Udine ging naar drievoudig eindwinnares Marianne Vos, die al voor de vierde keer een rit wint in deze editie van de Giro Rosa. Wk wielrennen: Goud, zilver en brons voor Nederland Bekijk deze video » Annemiek van Vleuten wint Luik-Bastenaken-Luik (vrouwen) 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV