Woede in Europees Parlement: Ursula von der Leyen pleit voor nieuw uitstel Brexit

Woede in Europees Parlement: Ursula von der Leyen pleit voor nieuw uitstel Brexit

Woede in Europees Parlement: Ursula von der Leyen pleit voor nieuw uitstel Brexit Ursula von der Leyen is voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. De Duitse politica moet echter nog wel een meerderheid van de stemmen in het Europees Parlement krijgen, en dat wordt nog kiele-kiele. In haar toespraak zorgde ze voor woede bij Europarlementariërs toen ze pleitte voor een nieuw uitstel van de Brexit. Ursula von der Leyen wordt voorzitter Europese Commissie ten koste van Frans Timmermans Bekijk deze video » Frans Timmermans over de beslissing Europese Commissie Bekijk deze video »
Politiek :

Ursula von der Leyen is voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. De Duitse politica moet echter nog wel een meerderheid van de stemmen in het Europees Parlement krijgen, en dat wordt nog kiele-kiele. In haar toespraak zorgde ze voor woede bij Europarlementariërs toen ze pleitte voor een nieuw uitstel van de Brexit.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woede in Europees Parlement: Ursula von der Leyen pleit voor nieuw uitstel Brexit of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: uitstel, toespraak, parlement, europees parlement, voorzitterschap, europese commissie, politica, leyen, ursula, kandidaat, video, brexit, stemmen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.