Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau

Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau

Het succesnummer van SBS 6 gaat op herhaling. Er is al aangekondigd dat Chateau Meiland een tweede seizoen gaat krijgen, maar wat kunnen we daar in precies verwachten? Martien onthult dat er onder meer een bruiloft op het programma staat.

Klussen
Gisteravond (15 juli) was de laatste aflevering van het eerste seizoen van Chateau Meiland, dat een regelrecht kijkcijferkanon voor SBS betekende. In het tweede seizoen gaan de Meilandjes gewoon verder waar ze gebleven waren: klussen, maar dan aan het huis dat bij het chateau hoort. Verder vertelt Martien dat er ook een bruiloft zal plaatsvinden in het chateau.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau Het succesnummer van SBS 6 gaat op herhaling. Er is al aangekondigd dat Chateau Meiland een tweede seizoen gaat krijgen, maar wat kunnen we daar in precies verwachten? Martien onthult dat er onder meer een bruiloft op het programma staat. Laatste aflevering Chateau Meiland: "Waarom bel je? Ik lig bij het zwembad!" Bekijk deze video » KlussenGisteravond (15 juli) was de laatste aflevering van het eerste seizoen van Chateau Meiland, dat een regelrecht kijkcijferkanon voor SBS betekende. In het tweede seizoen gaan de Meilandjes gewoon verder waar ze gebleven waren: klussen, maar dan aan het huis dat bij het chateau hoort. Verder vertelt Martien dat er ook een bruiloft zal plaatsvinden in het chateau. Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV