Bekijk hier de nieuwe trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen met grote Nederlandse sterrencast

Bekijk hier de nieuwe trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen met grote Nederlandse sterrencast

Bekijk hier de nieuwe trailer van de film <em>De Club van Lelijke Kinderen</em> met grote Nederlandse sterrencast Independent Films heeft de trailer van de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen vrijgegeven. Een film naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers. Zo zijn onder andere Jeroen van Koningsbrugge, Roeland Fernhout, Georgina Verbaan en Katja Schuurman te zien in deze film. Bijzonder is dat zangeres Maan de Steenwinkel haar debuut maakt als actrice in deze nieuwe film. Trailer De Club van Lelijke Kinderen Bekijk deze trailer » Flaporen, beugels en pukkelsDeze film gaat over Paul, een 11-jarige jongen met enorme flaporen. Hij moet op een boze dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun geheime schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. De Club van Lelijke Kinderen is vanaf 9 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Jeroen van Koningsbrugge zit in Spider-Man: Far from Home! Bekijk deze video » Miep, de kat van Georgina Verbaan, trekt hitte niet meer Bekijk deze video » Producent: 'Imanuelle Grives zou geen drugsdealer spelen in nieuwe film' Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de nieuwe trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen met grote Nederlandse sterrencast

Independent Films heeft de trailer van de familiefilm De Club van Lelijke Kinderen vrijgegeven. Een film naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers. Zo zijn onder andere Jeroen van Koningsbrugge, Roeland Fernhout, Georgina Verbaan en Katja Schuurman te zien in deze film. Bijzonder is dat zangeres Maan de Steenwinkel haar debuut maakt als actrice in deze nieuwe film.

Flaporen, beugels en pukkels
Deze film gaat over Paul, een 11-jarige jongen met enorme flaporen. Hij moet op een boze dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun geheime schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president.

De Club van Lelijke Kinderen is vanaf 9 oktober 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de nieuwe trailer van de film De Club van Lelijke Kinderen met grote Nederlandse sterrencast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen