Marc Overmars over transfer Donny van de Beek: 'Ik ga ervan uit dat hij blijft'

Marc Overmars over transfer Donny van de Beek: 'Ik ga ervan uit dat hij blijft'

Marc Overmars over transfer Donny van de Beek: 'Ik ga ervan uit dat hij blijft' Er gaan veel geruchten rondom een eventueel vertrek van Ajax-spits Donny van de Beek. Marc Overmars vertelt bij Ziggo dat hij ervan uitgaat dat Van de Beek blijft. ,,Ik heb er goede hoop in dat dat positief gaat aflopen." Bekijk het hele interview hierboven. Naast Wesley Sneijder ook Gregory van der Wiel gestopt Bekijk deze video » Ajax - PAOK Saloniki 0-1 door Diego Biseswar Bekijk deze video »
Voetbal :

Er gaan veel geruchten rondom een eventueel vertrek van Ajax-spits Donny van de Beek. Marc Overmars vertelt bij Ziggo dat hij ervan uitgaat dat Van de Beek blijft. ,,Ik heb er goede hoop in dat dat positief gaat aflopen."

Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marc Overmars over transfer Donny van de Beek: 'Ik ga ervan uit dat hij blijft' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Ajax, interview, ziggo, marc overmars, spits, video, donny van de beek, vertrek, overmars, positief, geruchten

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.