Erik ten Hag na Ajax - PAOK: 'Hectische wedstrijd'

Erik ten Hag na Ajax - PAOK: 'Hectische wedstrijd'

<em>Erik ten Hag</em> na <em>Ajax - PAOK</em>: 'Hectische wedstrijd' Ajax won in de returnwedstrijd tegen PAOK met 3-2. De vorige wedstrijd tegen PAOK eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het Amsterdamse team is hiermee door in de voorrondes van de Champions League. De volgende wedstrijd is tegen APOEL. ,,Er ging een heleboel fout", zegt Ten Hag. ,,De teamspirit was prima en ook de weerbaarheid was goed. Toen ze achter kwamen konden ze hun rug nog rechten." Bekijk het interview hierboven. Samenvatting Ajax - PAOK Saloniki (voorronde Champions League) Bekijk deze video » Erik Ten Hag over Ajax - PAOK: 'Dit is de opstelling waar het meeste automatisme in zit' Bekijk deze video »
Voetbal :
Erik ten Hag na Ajax - PAOK: 'Hectische wedstrijd'

Ajax won in de returnwedstrijd tegen PAOK met 3-2. De vorige wedstrijd tegen PAOK eindigde in een 2-2 gelijkspel. Het Amsterdamse team is hiermee door in de voorrondes van de Champions League. De volgende wedstrijd is tegen APOEL. ,,Er ging een heleboel fout", zegt Ten Hag. ,,De teamspirit was prima en ook de weerbaarheid was goed. Toen ze achter kwamen konden ze hun rug nog rechten."

Bekijk het interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik ten Hag na Ajax - PAOK: 'Hectische wedstrijd' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV