Nieuw op Amazon Prime Video in september 2020

Nieuw op Amazon Prime Video in september 2020
Met onder meer The Boys seizoen 2

Nieuws :

De warme zomer begint inmiddels plaats te maken voor de onstuimigere maanden. De perfecte tijd voor filmmakers om hun nieuwe films en series te droppen. Een drukke maand dus. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Amazon Prime Video op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in september 2020.

1. The Americans, S1-6 (1 september)


De sfeer is gespannen tussen Elizabeth en Philip wanneer ze een verschillende mening hebben over hoe ze hun bevelen moeten opvolgen. Stan probeert een andere aanpak om zijn huwelijk met Sandra te redden. Lees hier waar je The Americans kunt kijken.

2. Alita: Battle Angel (1 september)


De lotgevallen van een schijnbaar afgeschreven vrouwelijke cyborg Alita wordt gered door een dokter. Van haar eerste herinnert ze zich niets, hoewel haar aanzienlijke vaardigheden in de martial arts een dodelijk beroep suggereren. Lees hier waar je Alita: Battle Angel kunt kijken.

3. The Boys, S2 (4 september)


In een wereld waar superhelden de duistere kant van hun overweldigende beroemdheid en roem omhelzen, vormt zich een groep burgerwachten die informeel bekend staan als 'The Boys'. Hun missie is om de corrupte superhelden aan te pakken met niet meer dan een stel harde vuisten en de wil om te vechten tot hun beschikking. Bekijk hier waar je The Boys kunt streamen.

4. Doom Patrol, S2 (11 september)


Doom Patrol is een groep van DC's meest geliefde outcast Super Heroes: Robotman, Negative Man, Elasti-Woman en Crazy Jane, geleid door de wat vreemde wetenschapper Dr. Niles Caulder (The Chief). De leden van de Doom Patrol hebben elk verschrikkelijke ongelukken meegemaakt die hen bovenmenselijke vermogens gaven. Lees hier waar je Doom Patrol kunt kijken.

5. Western Stars (14 september)


De muziek behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. Lees hier waar je Western Stars kunt kijken.

6. Bones, S1-12 (15 september)


Er wordt opnieuw een lijk gevonden in de bossen. Brennan en Booth ontdekken dat het slachtoffer banden had met twee families die al meer dan een eeuw een vete uitvechten. Brennan staat weigerachtig tegenover het voorstel van haar vader om te babysitten. Lees hier waar je Bones kunt kijken.

7. Bohemian Rhapsody (15 september)


Deze film gaat over over de prille beginjaren van de populaire Britse band Queen. Van de samenstelling van de band, tot het wereldberoemde optreden op Live Aid in 1985. Rami Malek, bekend van Mr. Robot, speelt Freddie Mercury. Lees hier waar je Bohemian Rhapsody kunt kijken.

8. Terminator: Dark Fate (15 september)


Dani Ramos raakt betrokken bij de heftige oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Lees hier waar je Terminator: Dark Fate kunt kijken.

9. Ford v Ferrari (Le Mans '66, 18 september)


De je jonge Carroll Shelby helpt Ford in 90 dagen tijd helpt om een dubbele zegen te pakken met de GT40 tijdens de Le Mans van 1966, en dat alles om Enzo Ferrari een hak te zetten. Lees hier waar je Ford v Ferrari kunt kijken.

10. Fernando (25 september)


Docuserie over ex-Formule 1 coureur Fernando Alonso. Laat Alonso's passie en zijn uiterste vastberadenheid om te winnen zien. Ook zijn deelname aan Indianapolis 500, Le Mans 24 uur en zijn eerste uitstapje in Dakar Rally zijn in de docu-serie vastgelegd. Bekijk hier waar je Fernando kunt streamen.

11. Just Mercy (27 september)


Bryan Stevenson is een getalenteerde jonge advocaat. Hij vertrekt naar Alabama om daar de meest kwetsbare mensen te verdedigen in de racistisch beladen staat. Een van hen is Walter McMillian, een man die tot de doodstraf is veroordeeld wegens moord. Lees hier waar je Just Mercy kunt kijken.

12. Motherless Brooklyn (27 september)


Lionel Essrog is een eenzame privédetective die lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Hij doet onderzoek naar de moord op zijn beste vriend en mentor.. Lees hier waar je Motherless Brooklyn kunt kijken.

13. Cats (30 september)


Op de meest speciale avond van het jaar, waarop de ‘Jellicle’-katten hun grote bal vieren zal een van hen door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren. Een teruggekeerde kat, Grizabella genaamd, keert ook deze avond terug. Lees hier waar je Cats kunt kijken.

14. Dolittle (30 september)


Nadat Dr. John Dolittle zeven jaar eerder zijn vrouw had verloren, leeft de excentrieke, beroemde arts en dierenarts van koningin Victoria als kluizenaar achter de hoge muren Dolittle Manor. Met alleen zijn exotische dieren als gezelschap. Lees hier waar je Dolittle kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, Videoland, NPO Plus en Ziggo Movies & Series XL.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Amazon Prime Video in september 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen