Coronafilm Groeten van Gerri zaterdag 22 augustus op SBS6

Coronafilm Groeten van Gerri zaterdag 22 augustus op SBS6
Frank Lammers als Gerri van Vlokhoven

Kijktip :

Tijdens de coronacrisis zaten we met z'n allen massaal thuis. Ook de filmindustrie lag stil. Frank Lammers dook slim in dat gat en maakte een heuse coronafilm. De coronafilm Groeten van Gerri is zaterdag 22 augustus te zien op SBS6 en te streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Het verhaal
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare schoolleerlingen gaf hij een bevlogen demonstratie, maar was even vergeten dat hij geen broek aan had getrokken die ochtend. De telefoon staat opeens roodgloeiend. Nog nooit was Gerri zo beschaamd, maar ook nog nooit zo populair.

Ferry of Gerri?
Naast de vermakelijke en grappige hoofdrol voor Frank Lammers, die in 2020 ook furore maakt als Ferry Bouwman in Undercover, zijn er rollen weggelegd voor onder meer Fedja van Huet, Viggo Waas en Martin van Waardenberg.

De film Groeten van Gerri (2020) wordt beoordeeld met een 6,4 op IMDb en is op zaterdag 22 augustus om 20.30 uur te zien op SBS6. Daarnaast is de film te streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV