Maandag in Jinek: Tijl Beckand, Leonie ter Braak, Henk Krol en meer

Maandag in Jinek: Tijl Beckand, Leonie ter Braak, Henk Krol en meer
De gasten van maandag 17 augustus

Kijktip :

‘Verveelde’ jongeren gingen in Utrecht en Den Haag massaal de straat op en zochten daar de confrontatie met de politie. Tientallen arrestaties volgden. Waar komt de onrust vandaan en wat moet er gebeuren? Appie El Massaoudi en Paul van Musscher vertellen hier meer over. Wie zijn er nog meer te gast vanavond?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Jinek - maandag 17 augustus

  • Alle tv-zenders en omroepen staan weer op scherp. Fans kunnen zich weer opmaken voor een extra reeks van Wie is de Mol, het tijdslot van De Wereld Draait Door wordt gevuld en André Hazes jr. volgt mensen die van hun tatoeages af willen.__Tijl Beckand, Leonie ter Braak, Marcel van Roosmalen __ zijn te gast.
  • Morgen geeft het kabinet opnieuw een persconferentie.Wouter de Winther vertelt vanavond over het laatste coronanieuws.
  • Ruzie binnen zijn nieuwe partij en een stroopwafelrel. Henk Krol doet, na een roerige zomer, zijn verhaal.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Tijl Beckand, Leonie ter Braak, Henk Krol en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier