MolTalk vanaf zaterdag terug op tv vanwege jubileumseizoen Wie is de Mol?

MolTalk vanaf zaterdag terug op tv vanwege jubileumseizoen Wie is de Mol?
Napraten met oud-deelnemers

Kijktip :

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?, dat nog altijd met veel geheimzinnigheid is omgeven, gaat op zaterdag 5 september van start op NPO 1. Dat betekent dat ook het praatprogramma MolTalk diezelfde avond weer terugkeert op NPO 3, om de nieuwste aflevering na te beschouwen met oud-deelnemers.

MolTalk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

VondelCS
Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg, zelf oud-deelnemers aan het programma, ontvangen in het VondelCS elke week een aantal oud-deelnemers voor een uitgebreide nabeschouwing van de voorgaande aflevering van Wie is de Mol? De gasten discussiëren en speculeren over de opdrachten en de mogelijke Mol en delen hun eigen complotten en theorieën.

Tekst gaat verder onder video's.

Toscane
Het jubileumseizoen van Wie is de Mol?, dat ter ere van de twintigste verjaardag van het programma is gemaakt, speelt zich af in de Italiaanse streek Toscane. Tien oud-deelnemers krijgen nóg een keer de kans om de Mol te ontmaskeren. Het thema van dit seizoen is dan ook Renaissance, wat letterlijk staat voor 'wedergeboorte'.

De nieuwe afleveringen van MolTalk zijn vanaf zaterdag 5 september wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van MolTalk terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV