Donderdag in Jinek: Arjen Lubach over laatste seizoen van Zondag met Lubach

Donderdag in Jinek: Arjen Lubach over laatste seizoen van Zondag met Lubach
De gasten van donderdag 17 september

Kijktip :

Het nieuwe (en laatste) seizoen van Zondag met Lubach komt eraan. Het kijkcijferkanon van NPO 3 verdwijnt na deze reeks van de buis. Arjen Lubach vertelt erover in de uitzending van Jinek van vanavond. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Jinek - donderdag 17 september

  • Met nog drie etappes te gaan nadert de Tour de France zijn apotheose! Suzanne Schulting en Mark Tuitert zijn naast Olympisch kampioen schaatsen ook liefhebbers van de Tour. Vanavond praten ze erover!
  • Aanstaande zondag is Arjen Lubach terug met het twaalfde en mogelijk laatste seizoen van Zondag met Lubach. De kijkcijfers waren het afgelopen seizoen nog nooit zo hoog, maar toch kondigde Lubach onlangs aan dat het einde van het programma in zicht is. We praten met Arjen over het nieuwe seizoen van ZML en zijn boek 'Stoorzender'.
  • Het was vandaag een jubileum voor Mark Rutte. Als premier verdedigde hij alweer voor de tiende keer het kabinetsbeleid tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen. En logischerwijs nam de oppositie hem dus weer flink onder vuur. We bespreken het debat met politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther en columnist en politiek junkie Özcan Akyol.

Jinek is elke werkdag rond 22.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Arjen Lubach over laatste seizoen van Zondag met Lubach of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier