Dinsdag in Op1: Joost Vullings over de corona-persconferentie

Dinsdag in Op1: Joost Vullings over de corona-persconferentie
De gasten van dinsdag 13 oktober

Kijktip :

Vanavond in Op1 wordt de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge besproken met Joost Vullings, politiek commentator bij EenVandaag en met viroloog en OMT-lid Marion Koopmans. Wie zijn de andere gasten?

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 - dinsdag 13 oktober

  • Econoom Barbara Baarsma gaat vanavond bij Op1 in op de economische gevolgen van de nieuwe maatregelen. Baarsma vindt dat er prijskaartjes aan de verschillende stappen op de routekaart moeten komen te hangen. Ook te gast is restaurant eigenaar Herman Godijn. Hij is bang voor het faillissement van de horeca-sector.
  • Het kabinet presenteert vanavond in de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen, maar kunnen we het nog opbrengen om ons er ook aan te houden? En wie gaat dat handhaven? Nationaal politiecommandant coronacrisis Willem Woelders, sociaal psycholoog Frenk van Harreveld en burgemeester van Eindhoven John Jorritsma schuiven vanavond aan bij Op1 om erover te praten.
  • Het kabinet zal vanavond nieuwe maatregelen aankondigen om de oplopende coronabesmettingen tegen te gaan. Verwacht wordt dat het kabinet onder meer de horeca twee weken gesloten wil houden en dat de verkoop van alcohol in de avond wordt verboden.Marion Koopmans en Joost Vullings praten je bij.

Presentatie
Op1 wordt op dinsdag 13 oktober gepresenteerd door Giovanca Ostiana en Tijs van den Brink.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV