Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 43

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 43
Kijktips voor zaterdag 17 t/m 24 oktober

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Trial of the Chicago 7 (Netflix)


Zeven mensen die worden aangeklaagd vanwege de opstand op de Democratische Nationale Conventie in Chicago Illinois in 1968. Het begon als een vredige demonstratie maar werd een op de televisie zichtbaar bloedbad, nadat de politie en de Nationale Garde grof geweld gebruikte tegen de menigte. Bekijk hier waar je The Trial of the Chicago 7 kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van The Trial of the Chicago 7.

2. Onward (Disney+)


De film speelt zich af in een voorstedelijke fantasie-wereld, bewoond door elfen, trollen en eenhoorns. Twee tienerelfen onderzoeken of er nog steeds magie bestaat die hun vader terug kan brengen uit de dood. Lees hier waar je Onward kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Onward.

3. Grand Army (Netflix)


Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen. Bekijk hier waar je Grand Army kunt streamen.

Lees hier de serierecensie van Grand Army.

4. Aquaman (Netflix, 17 oktober)


Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk. Bekijk hier waar je Aquaman kunt kijken.

5. Birds of Prey (Prime Video, 17 oktober)


Harley Quinn heeft inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd. Bekijk hier waar je Birds of Prey kunt streamen.

6. Richard Jewell (Prime Video, 17 oktober)


Tijdens de Spelen van 1996 treft de bewaker Richard op het centrale plein van een park in Atlanta enkele pijpbommen in een rugtas aan en slaat alarm, maar de bommen gaan alsnog af. Later wordt Richard door de media bestempeld als een terrorist. Bekijk hier waar je Richard Jewell kunt streamen.

Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

7. The Sun is Also A Star (Videoland, 18 oktober)


Student en romanticus Daniel Bae en de in Jamaica geboren pragmaticus Natasha Kingsley ontmoeten elkaar op een prachtige dag in New York. Vonken schieten er onmiddellijk vanaf tussen deze twee vreemdelingen, die elkaar misschien nooit hadden ontmoet als het lot die dag niet had geholpen. Bekijk hier waar je The Sun is Also A Star kunt streamen.

8. Vliegende Hollanders (NPO, 18 oktober)


Vliegende Hollanders gaat over het begin van de commerciële luchtvaart in Nederland. Fedja van Huêt speelt de rol van Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en de rol van de oprichter van de KLM, Albert Plesman, wordt vertolkt door Daan Schuurmans. Vliegende Hollanders kunt kijken.

9. Rebecca (Netflix, 21 oktober)


Een jonge vrouw van eenvoudige komaf trouwt met een gedistingeerde kasteelheer, Maxim de Winter genaamd. Hun huwelijksgeluk lijkt van korte duur door de herinnering aan Rebecca, de vorige vrouw van Maxim. Bekijk hier waar je Rebecca kunt streamen.

10. I, Tonya (Netflix, 22 oktober)


Tijdens de Amerikaanse kampioenschappen ijsschaatsen in 1994 weet Tonya zich op te werken tot een van de grote favorieten. Door een incident, waarbij haar rivale aangevallen wordt door een ingehuurde crimineel, is haar toekomst in de kunstschaatswereld niet meer zeker. Bekijk hier waar je I, Tonya kunt streamen.

11. Riviera, S3 (Videoland, 23 oktober)


Constantine Clios, de echtgenoot van curator Georgina Clios, is eigenaar van de Clios Bank en een belangrijke figuur aan de Rivièra. Hij komt tragisch om het leven wanneer een jacht explodeert. Bekijk hier waar je Riviera kunt streamen.

12. American Gangster (Netflix, 23 oktober)


Frank Lucas (Denzel Washington) is de zwijgzame rechterhand van een belangrijke zwarte crimineel in Harlem. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier slim gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op door zelf drugs te importeren uit Azië. Bekijk hier waar je American Gangster kunt streamen.

13. Het verhaal van Olaf (Disney+, 23 oktober)


In het nooit eerder vertelde verhaal van Olaf volgen we zijn eerste stappen in het vormen van zijn eigen identiteit in de besneeuwde bergen buiten Arendelle. Lees hier waar je Het Verhaal van Olaf kunt kijken.

14. Notting Hill (Netflix, 23 oktober)


Anna Scott is de beroemdste en meest begeerde filmster ter wereld. Haar foto prijkt op de cover van elk tijdschrift en de roddelpers volgt haar leven op de voet. William Thacker runt een kleine boekenwinkel in Notting Hill. Bekijk hier waar je Notting Hill kunt streamen.

15. Spies in Disguise (Disney+, 23 oktober)


Lance Sterling is een charmante spion en wellicht zelfs de beste in zijn vak. Zijn tegenpool Walter is erg slim, maar is minder handig in het sociale leven. Wel is hij verantwoordelijk voor de allernieuwste snufjes. Lees hier waar je Spies in Disguise kunt kijken.

16. Over the Moon [Fei Fei en de Maan] (Netflix, 23 oktober)


Met vastberadenheid en een grote passie voor de wetenschap bouwt het pientere meisje Fei Fei een raket om naar de maan te reizen. Daar wil Fei Fei het bestaan van een mythische maangodin bewijzen. Bekijk hier waar je Over the Moon kunt streamen.

17. Barbaren, S1 (Netflix, 23 oktober)


Tijdens de slag in het Teutoburgerwoud in 9 n.Chr. wordt het lot van drie mensen met elkaar verbonden wanneer de Germaanse stammen proberen de expansie van het Romeinse Rijk tot staan te brengen. Bekijk hier waar je Barbaren kunt streamen.

18. The Queen's Gambit, S1 (Netflix, 23 oktober)


De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken. Haar zintuigen worden scherper, haar denken helderder, en voor het eerst in haar leven voelt ze zich volledig in controle. Bekijk hier waar je The Queen's Gambit kunt streamen.

19. Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan (23 oktober)

Prime Video


Borat is terug. De bekendheid uit Kazachstan heeft dit keer zijn dochter meegenomen om haar te schenken aan iemand dicht bij de troon. Maar dan moet iedereen ineens in quarantaine wegens het coronavirus. Lees hier waar je Borat Subsequent Moviefilm kunt streamen.

20. Little Women (Netflix, 24 oktober)


Het verhaal volgt het leven van vier tienermeisjes - Meg (Emma Watson), Jo (Saoirse Ronan), Beth (Eliza Scanlen) en Amy March (Florence Pugh) - die in de jaren 1860 in Massachusetts wonen waar net de Amerikaanse burgeroorlog heeft plaatsgevonden. Bekijk hier waar je Little Women kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV