De Grote Klimaatkwis zie je zaterdag op NPO 1

De Grote Klimaatkwis zie je zaterdag op NPO 1
Harm Edens test kennis BN'ers over klimaat

Kijktip :

Harm Edens test de kennis van bekende Nederlanders op het gebied van klimaatverandering. In twee teams spelen zij de quiz met vragen over eten en drinken, huishouden en vervoer.

De Grote Klimaatkwis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Zelf bijdragen
Wetenschapsjournalist Anna Gimbrère vertelt tussendoor over de meest recente innovaties en onderzoeken en geeft tips hoe je zelf praktisch kunt bijdragen aan een beter klimaat.

Deelnemers
De BN'ers waarvan Edens de kennis over het klimaat gaat testen, zijn:

Pieter Derks

Cabaretier

Jörgen Raymann

Cabaretier

Rayen Panday

Cabaretier

Merel Westrik

Presentatrice

Francis van Broekhuizen

Operazangeres

Dyantha Brooks

Presentatrice

Klimaatneutraal
Veel Nederlanders gebruiken al zuinige elektrische apparaten of zijn overgestapt naar led-verlichting, scheiden hun afval en wonen in een goed geïsoleerd huis. Ook de zes panelleden zetten stappen om bij te dragen aan een beter milieu.

Speciaal voor het programma hebben zij zich een week lang ingespannen om zo klimaatneutraal mogelijk te leven. Is dat gelukt? En wat hebben ze daarvoor gedaan?

De Grote Klimaatkwis is op zaterdag 24 oktober om 21.40 uur te zien op NPO 1. Je kunt hierna De Grote Klimaatkwis terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Grote Klimaatkwis zie je zaterdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier