Vanavond op tv: Start I Can See Your Voice, slot Beste Zangers met duetten en meer

Vanavond op tv: Start I Can See Your Voice, slot Beste Zangers met duetten en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 oktober

Kijktip :

Als je van muziek houdt, zit je vanavond goed voor de televisie. Het nieuwe programma I Can See Your Voice gaat namelijk van start, maar je kunt ook genieten van de duetten in de laatste aflevering van dit seizoen van Beste Zangers. Maar er is meer, zoals voetbal, Mr. Frank Visser en Grote Vragen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 29 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Wolfsberger

RTL 7
18:49 uur

Vanaf 18:00 uur kun je kijken naar de voorbeschouwing en om 18:55 uur is het live verslag van Feyenoord - Wolfsberger AC in de Europa League. Het is de tweede groepswedstrijd voor Feyenoord in Groep K. Vorige week speelden de Rotterdammers met 0-0 gelijk bij Dinamo Zagreb. De andere wedstrijd in de groep eindigde ook in een gelijkspel: het Oostenrijkse Wolfsberger hield CSKA Moskou thuis op 1-1.


Nieuw: I Can See Your Voice

RTL 4
20:30 uur

In de nieuwe muzikale spelshow I Can See Your Voice moeten de panelleden raden of iemand goed kan zingen of juist heel vals zingt. Het is aan de deelnemers om zo overtuigend mogelijk te zijn voordat ze hun zangkunsten mogen tonen. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op RTL 4. In elke aflevering komen zes kandidaten langs die alles uit de kast halen om uitgekozen te worden. Alle zes moeten ze vragen beantwoorden van het vaste panel en een gastartiest waar ze fan van zijn. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Of diegene dan ook echt kan zingen, wordt op dat moment duidelijk.

De vaste panelleden die de gastartiesten zullen helpen bij het inschatten en beoordelen van de kandidaten zijn:

  • Jeroen van Koningsbrugge
  • Marieke Elsinga
  • Ronnie Flex
  • Samantha Steenwijk
  • Fred van Leer


Slot: Beste Zangers

NPO 1
20:40 uur

In de laatste aflevering van Beste Zangers is het zoals ieder seizoen tijd voor de duetten. Elke zanger mag een duet naar keuze zingen met iemand van de bank. Nog één keer nemen de zangers plaats op de houten bank in het resort op Ibiza om dit keer samen, voor elkaar te zingen. Het is nog niet bekend wie er met wie gaat zingen. Eén ding is wel duidelijk: het seizoen met Miss Montreal, Stef Bos, Suzan & Freek, Milow, Tabitha, Wulf en Diggy Dex heeft nu al voor veel muzikale verrassingen gezorgd.


Live: Omonia Nicosia - PSV

RTL 7
20:54 uur

Vanavond kun je kijken naar een live verslag van Omonia Nicosia - PSV in de Europa League. RTL 7 begint om 18:00 uur met de voorbeschouwing, gevolgd door Feyenoord Wolfsberger om 18:55 uur en Omonia - PSV om 21:00 uur. Vorige week verloor PSV de eerste groepswedstrijd van het Spaanse Granada. In Eindhoven werd het 1-2. Daardoor staat PSV laatste in Groep E. Het andere duel, tussen PAOK Saloniki uit Griekenland en Omonia Nicosia uit Cyprus, eindigde in 1-1.


Terug: Mr. Frank Visser rijdt Visite

SBS 6
21:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser Rijdt Visite. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 21:30 uur te zien op SBS6. Mr. Frank Visser belt in heel Nederland bij de mensen thuis aan om hen in hun woonkamer van het broodnodige juridisch advies te voorzien. Hij krijgt dagelijks tientallen noodkreten van mensen met een juridisch probleem waar ze zelf niet meer uitkomen. Mr. Frank Visser weet zelfs de moeilijkste probleemgevallen met zijn kenmerkende doortastendheid én humor van advies te voorzien. In de eerste aflevering biedt Mr. Visser hulp bij een flink beschadigde kast na bezorging, een man wiens woning van de gemeente tegen de vlakte moet en een via internet bestelde puppy die ernstig ziek blijkt te zijn.


Nieuw: Een programma over de jaren negentig

NPO 3
21:40 uur

In het nieuwe Een Programma Over De Jaren Negentig duikt Henny Huisman in de jaren 90 voor een opmerkelijk geschiedenisprogramma vol absurditeit, hilariteit en ontroering. Acht donderdagen rond 21:40 uur op NPO 3. Het programma staat met één been in de moderne tijd en met het andere been in het verleden. Een feest van herkenning voor iedereen boven de dertig en een bron van verbazing voor iedereen die jonger is. Vanuit een Chinees-Indisch restaurant interviewt Marijn Frank de hoofdrolspelers van het decennium. Met heroïneverslaafden, panfluiters, penvriendinnen en Captain Jack. In de eerste aflevering gaat het over Eurodance, waarin serieuze popjournalisten zich zelden hebben verdiept. Toch is er een bijzonder verhaal te vertellen over het enige genre popmuziek dat ooit in Europa is ontstaan. Het draait om het wonderlijke verband tussen Captain Jack en de val van het ijzeren gordijn.


Grote vragen: waar komen we vandaan?

NPO 2
22:20 uur

In de laatste aflevering van het programma Grote Vragen staat de vraag 'waar komen we vandaan?' centraal. Hierin wordt paleontoloog Fred Spoor gevolgd. Hij bestudeert oude botresten om erachter te komen hoe de evolutie ons gemaakt heeft tot wat we zijn. Fred Spoor onderzoekt de oorsprong van de menselijke evolutie: de eerste mensen of mensapen. Met behulp van scanners en computertechnieken maakt hij reconstructies van oude, beschadigde schedelresten. Twintig jaar geleden vond hij de schedel Kenyanthropus platyops, misschien een geheel nieuwe mensachtige. Fred Spoor gaat naar het Turkanameer in Kenia, de plek van zijn grote ontdekking. En hij bezoekt paleontoloog Isaiah Nengo, die een schedel heeft gevonden van dertien miljoen jaar oud. Eiwit-onderzoeker Frido Walker heeft met een nieuwe techniek de wereld van de paleontologie op zijn kop gezet. Wat wordt de volgende vondst in de zoektocht naar het antwoord op de vraag: Waar komen we vandaan?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start I Can See Your Voice, slot Beste Zangers met duetten en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier