Docuserie The Trump Show vanaf zaterdag 31 oktober uitgezonden op NPO 2

Docuserie The Trump Show vanaf zaterdag 31 oktober uitgezonden op NPO 2
In de aanloop naar de verkiezingen

Kijktip :

In de aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van dinsdag 3 november zendt NPO 2 de driedelige documentaireserie The Trump Show uit. Hierin wordt het verhaal van de eerste termijn van Donald Trump verteld; hij vulde zijn ambt in als ware het een realityshow.

The Trump Show gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Beroemdste man
Tegen alle verwachtingen in wist Donald Trump vier jaar geleden de verkiezingen te winnen. Hij werd niet alleen president van de Verenigde Staten, maar ook meteen de beroemdste man op aarde - zijn wens ging in vervulling. Hoe is het om zonder politieke ervaring aan het hoofd te staan van een grote wereldmacht? Collega's en ex-collega's van Trump vertellen over de uitdagingen die hij had als 'president van de vrije wereld'.

Tekst gaat verder onder video's.

Chaos
Vanaf de eerste dag heeft Trump veel chaos met zich meegenomen naar het Witte Huis. In de eerste aflevering wordt daarop ingezoomd: nieuwe collega's wisten niet hoe zij met hem en zijn onvoorspelbaarheid om moesten gaan. Na een jaar had alle Trump alle pogingen om hem te veranderen of 'op te voeden' afgeslagen. Hij kon eindelijk beginnen met de invulling van het presidentschap, op zijn eigen, unieke wijze.

De afleveringen van de documentaireserie The Trump Show zijn zaterdag 31 oktober om 22.25 uur, zondag 1 november om 23.15 uur en maandag 2 november om 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van The Trump Show terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docuserie The Trump Show vanaf zaterdag 31 oktober uitgezonden op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen