Vanavond op tv: Barcelona - Dinamo Kiev (Champions League), Das Boot seizoen 2

Vanavond op tv: Barcelona - Dinamo Kiev (Champions League), Das Boot seizoen 2
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 november

Kijktip :

Vanwege het coronavirus is de Champions League later van start gegaan, en dus jaagt de UEFA de speelrondes er in een moordend tempo doorheen. Vanavond kunnen we op Veronica genieten van de wedstrijd Barcelona - Dinamo Kiev. Verder onder meer het tweede seizoen van Das Boot. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 4 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Cannabis

NPO 2
20:30 uur

Vanavond is de laatste aflevering van de documentaireserie Cannabis. Het ooit zo tolerante Nederland lijkt de koppositie als cannabisgidsland voorgoed verloren te zijn. In de laatste aflevering zien we hoe Henk, Ben en Wernard, de cannabisondernemers van het eerste uur, zich desalniettemin nog steeds ware pioniers tonen. Terwijl de internationale klanten voor Henks bedrijf in de rij staan, geeft Wernard voor een steeds groter groeiende groep enthousiastelingen zijn presentaties over de kracht van mediwiet.


Live: FC Barcelona - Dinamo Kiev

SBS 6
20:30 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")
Voorbeschouwing en vanaf 21:00 uur live verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Dinamo Kiev in de UEFA Champions League. Het is de derde speelronde in de groepsfase. Barcelona gaat aan kop van Groep G met zes punten, na overwinningen op Ferencvaros en Juventus. Dinamo Kiev verloor van Juventus en speelde vervolgens gelijk bij de Hongaarse kampioen.


Terug: MAX Masterclass

NPO 1
21:40 uur

Het programma MAX Masterclass is terug met drie nieuwe colleges. De komende woensdagen vertellen Erik Scherder, Els van der Helm en Jaap Seidell over het fitte brein, slaap en voeding, om 21:25 uur op NPO 1. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vertelt hoogleraar neuropsyochologie Erik Scherder over het fitte brein. Hij gebruikt de nieuwste studies om te vertellen wat ervoor nodig is om met een fit brein ouder te worden en dit te behouden.


Nieuw: Das Boot seizoen 2

Canvas
22:05 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de oorlogsdramaserie Das Boot elke woensdag vanaf ongeveer 22:00 uur met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. Het tweede seizoen begint in december 1942. Johannes von Reinhartz krijgt als commandant van de U-822 een nieuwe missie toegewezen, maar de ster van de Duitse oorlogsmarine heeft het steeds meer gehad met de oorlog. Zou dit een uitweg kunnen zijn?


Actiethriller: Collateral

Veronica
22:50 uur

Veronica zendt vanavond de geweldige misdaadthriller Collateral uit. Max (gespeeld door Jamie Foxx) is een vriendelijke taxichauffeur in Los Angeles die zijn klant Vincent (Tom Cruise) ophaalt van het vliegveld. Deze vraagt hem ergens af te zetten, maar te wachten totdat hij terugkomt. Wanneer er een lijk op Max' taxi valt, begint een helse nacht waar Max van slachtoffer naar slachtoffer rijdt.


Docu: Angels of Diamond Street

NPO 2
23:00 uur

De aangrijpende documentaire Angels of Diamond Street gaat over een uitgeprocedeerd, Mexicaans gezin dat onderdak krijgt in The Advocate Church, North Philadelphia. Dominee Renee McKenzie en haar team zijn vastberaden om het gezin te helpen en daarbij zelfs de regels van de wet te negeren. De risico's op arrestatie en gevangenisstraf nemen ze voor lief en het welzijn van dit gezin is prioriteit. De kerk is een waardevolle ontmoetingsplek in een verpauperde buurt, waar iedereen welkom is en waar omzien naar elkaar vanzelfsprekend is.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Barcelona - Dinamo Kiev (Champions League), Das Boot seizoen 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV