Tributeconcert Prince: Let's Go Crazy zaterdag te zien op NPO 3

Tributeconcert Prince: Let's Go Crazy zaterdag te zien op NPO 3
Eerbetoon aan muzieklegende

Kijktip :

Op zaterdag 7 november is het tributeconcert Prince: Let's Go Crazy (voluit: Let's Go Crazy: The Grammy Salute to Prince) te zien op NPO 3. Tal van bekende artiesten brengen hierin een eerbetoon aan de in 2016 overleden muzieklegende Prince, de man achter hits als '1999', 'Purple Rain' en 'Kiss'.

Prince: Let's Go Crazy gemist? Kijk het hele concert terug via Gids.tv.

Wereldsterren
De grootste wereldsterren komen bijeen om de ongeëvenaarde invloed van Prince op de muziekwereld te erkennen. Prince werd in totaal 38 keer genomineerd voor een Grammy Award, waarvan hij er zeven won. Hij brak in de jaren tachtig wereldwijd door en wordt door velen gezien als één van de meest veelzijdige artiesten aller tijden. De muziek van Prince omvat rock, pop, soul, R&B, funk en dance en het leverde hem tientallen grote hits op.

Optredens
In deze special zien we optredens van Earth, Wind & Fire, de Foo Fighters, Juanes, Alicia Keys, John Legend, Chris Martin van Coldplay en Usher. Ook is er een gezamenlijk optreden van de beroemdste muzikale vrienden van Prince en mensen met wie hij heeft samengewerkt. Voor dit optreden beklimmen onder meer zijn band The Revolution, Sheila E. en de legendarische funkband The Time het podium.

Het tributeconcert Prince: Let's Go Crazy is op zaterdag 7 november om 22.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna het concert Prince: Let's Go Crazy terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tributeconcert Prince: Let's Go Crazy zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier