Pathé trakteert 12 november op Papillon: bekijk hoe je de film gratis huurt

Pathé trakteert 12 november op Papillon: bekijk hoe je de film gratis huurt
Drama over strijd om vrijheid met Rami Malek en Charlie Hunnam

Film :

De bioscopen zijn momenteel weer gesloten vanwege het de strengere coronamaatregelen. Gelukkig heeft Pathé Thuis besloten om gratis films aan te bieden, zodat je thuis van de beste films kunt genieten. Donderdag 12 november kun je kijken naar de film Papillon.

Lees hier onze filmrecensie van de film Papillon

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze film geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om deze af te kijken.

Papillon
In Papillon (2017) verandert het leven van Henri in een hel als hij in de gevangenis terechtkomt nadat hij onterecht wordt veroordeeld voor moord. Op de heenreis naar de Franse gevangenis leert hij de miljonair Louis Deca kennen. Ze zijn totaal verschillend maar bouwen een bijzondere vriendschap op en ze doen er alles aan om hun vrijheid terug te krijgen. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd ontsnappingsverhaal, onder anderen Rami Malek en Charlie Hunnam spelen een rol in deze film.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmsrecensies.

De tweet die Pathé over deze actie plaatste en de trailer van Papillon zie je hierboven. Lees hier waar je Papillon kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 12 november op Papillon: bekijk hoe je de film gratis huurt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV