Donderdag in Op1: Gordon maakt comeback op tv en vertelt over zware periode

Donderdag in Op1: Gordon maakt comeback op tv en vertelt over zware periode
De gasten van donderdag 12 november

Kijktip :

Nadat hij een aantal weken geleden werd overvallen in zijn eigen huis verdween Gordon tijdelijk uit de media. Vanavond maakt hij een comeback op televisie bij Op1, waar de zanger komt vertellen over zijn nieuwe single en de zware periode die hij achter de rug heeft. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder video's.

De gasten in Op1 - donderdag 12 november

  • Gordon kondigde vijf jaar geleden het einde van zijn 25-jarige muziekcarrière aan, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Vandaag verschijnt zijn nieuwe, zelfgeschreven single genaamd ‘De Heling’. Een nummer over het afkickproces van zijn drank- en drugsverslaving. Hij komt erover praten én hij treedt voor het eerst weer op!
  • We zijn gelukkiger dan ooit, maar tegelijk ook depressiever dan ooit. Vier op de tien mensen lijdt in hun leven aan een psychische stoornis en in Nederland ondergaan jaarlijks een miljoen mensen een behandeling voor psychische klachten. Brengt welvaart meer ongeluk? Psychiater Damiaan Denys legt deze paradox uit in zijn nieuwe boek ‘Het tekort van het teveel’. Hij schuift aan bij Op1.
  • Deze week werd bekend dat het coronavaccin van farmaceut Pfizer volgens voorlopige onderzoeksresultaten voor 90 procent effectief is bij het voorkomen van een besmetting. Voorkomen we daarmee ook een derde golf en, belangrijker nog, is het einde van de coronacrisis dan eindelijk in zicht? We praten erover met Marc Kaptein, medisch directeur van Pfizer in Nederland.
  • Wat is een passende reactie op jihadistische aanslagen op Europese bodem? Dat was onderwerp van debat in de Tweede Kamer vandaag naar aanleiding van de onthoofding van de Franse leraar Samuel Paty. CDA-Kamerlid Madeleine van Toorenburg pleit voor strafbaar stellen van het verheerlijken van terroristisch geweld. Tijdens het debat haalde ze keihard uit naar Farid Azarkan van DENK, die de initiatiefnemers van een omstreden petitie verdedigde.

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 12 november gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Gordon maakt comeback op tv en vertelt over zware periode of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier