Nieuwe Vlaamse thrillerserie Black-out start zondag op België Eén

Nieuwe Vlaamse thrillerserie Black-out start zondag op België Eén
Stroomstoring legt het land plat

Kijktip :

Vanaf zondag 22 november is de hagelnieuwe Vlaamse thrillerserie Black-out te zien op België Eén. De serie begint angstaanjagend: een gigantische stroomstoring legt het hele land plat. Het blijkt al snel dat dit het gevolg is van sabotage in een kerncentrale.

Ontvoering
Als premier Annemie Hillebrand dacht door de stroomstoring al diep genoeg in de ellende te zitten, had ze het mis. Op hetzelfde moment wordt haar dochter Elke namelijk ontvoerd. De boodschap van de ontvoerders is duidelijk: wanneer de stroom hersteld wordt en het licht weer aangaat, zal Elke sterven. Hillebrand schakelt meteen Michaël Dendoncker in, het hoofd van de Dienst Anti-Terrorisme.

Politieke chaos
Hij krijgt de opdracht om in het grootste geheim Elke terug te vinden en te onderzoeken wie er achter de black-out zit. Ondertussen raakt Hillebrand verstrikt in een politieke chaos, en ook Dendoncker tast nog in het duister. Zijn zoektocht vindt plaats in een lastige wereld, waar elf miljoen mensen vastzitten in een donkere, koude winter zonder elektriciteit.

De thrillerserie Black-out is vanaf zondag 22 november wekelijks rond 20.45 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe Vlaamse thrillerserie Black-out start zondag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier