FC Twente - PSV live op tv

FC Twente - PSV live op tv
Roger Schmidt moet weer winnen

Sport :

Op zondag 22 november spelen PSV en FC Twente in de negende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Grolsch Veste in Enschede. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op FOX Sports 2.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
PSV staat op de derde plaats in de Eredivisie en mist weinig spelers. Ryan Thomas en Mo Ihattaren zijn twijfelgevallen, maar lijken gewoon te kunnen spelen. Drie punten moeten de Eindhovenaren inlopen op koplopers Ajax en Vitesse.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

FC Twente
De laatste zes wedstrijden wisten de Tukkers niet van PSV te winnen in eigen huis. De laatste twee wedstrijden tegen de Eindhovenaren leverde overigens wel punten op voor de huidige nummer 5 van de Eredivisie: beiden 1 punt.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 16.15 uur op Fox Sports 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op Fox Sports 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

FC Twente - PSV is zondag 22 november om 16.45 uur live te zien op FOX Sports 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op FC Twente - PSV live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen